Välkommen till skolåret 2016-2017!

Ikväll drar skolåret på Svenska skolan i Vancouver igång med årsmötet. Under mötet diskuterar vi budgeten inför kommande år, röstar in en ny styrelse och går igenom praktiska detaljer inför skolåret.

Du som inte kan komma ikväll får en sammanfattning utskickat i form av ett protokoll.

Intresset för skolan har varit stort, och alla klasser är fulltecknade. Totalt har skolan nu 68 elever. Vi tar nu inte emot fler elever, men har etablerat en väntelista. En ny registreringsprocess startar i mars 2017. Kontakta oss för mer information om denna, om du inte redan har barn på skolan och får våra nyhetsbrev.

Håll dig uppdaterad om vad som sker på skolan med hjälp av vår öppna Facebook-sida, vår slutna (som du får tillträde till genom att ha dina barn på skolan) samt vår webbsida. Uppdateringar och praktisk information får du som familj på skolan med vårt nyhetsbrev. Speciell information skickas ut till de som deltar i Läs&Skriv+.

Lägg märket till att vår webbsida har fått ett nytt och enklare format, och att denna enbart kommer användas för information som går ut till allmänheten – på svenska. Skolans elever får all information genom epost eller nyhetsbrev som skickas direkt till föräldern.

Varma hälsningar,

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s